Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Ratatouille met Paturain Kruiden

Ratatouille met Paturain Kruiden

Voedselbereiding :
max. 30 tot 60 min
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • Paturain Knoflook en Fijne Kruiden 165g

    1 kuipje(s)
  • Grote courgette

    1 stuk(s)
  • Aubergine

    1 stuk(s)
  • Rode paprika's

    2 stuk(s)
  • 6 tot 8 tomaten

  • uien

    6 stuk(s)
  • olijfolie

    3 eetl.
  • ei(eren)

    2 stuk(s)
  • zout, peper, knoflook

  • tijm en marjolein naar smaak toevoegen

  • melk

    1 scheut(jes)
  • boter of margarine

    1 eetl.

Voorbereiding

Was de courgette, paprika, tomaten en uien en snijd ze vervolgens in stukken. Verhit de olie in een pan en smoor de groenten hierin. Voeg de tomaten als laatste toe. Laat het smoren totdat de groeten beetgaar zijn (10 a 15 minuten) en breng op smaak met de kruiden en knoflook. Meng in een aparte kom de Paturain met de eieren en de scheut melk. Voeg wat zout toe. Vet een ovenschaal in en doe de groenten hierin. Giet de saus over de groenten en plaats de schaal vervolgens in de voorverwarmde oven. Laat deze 10 a 15 minuten op 220°C in de oven staan. Et voilà, bon appétit!

Andere recepten die je misschien leuk vindt...

A la une