Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Roastbeef, augurken, gentse mosterd en Passendale<pus data-src=

Roastbeef, augurken, gentse mosterd en Passendale op zuurdesembrood

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Economisch
Type:
een picknick

Ingrediënten

4 personen
  • Passendale Classic

    4 sneden
  • zuurdesembrood

    4 sneden
  • fijn gesneden roastbeef

    4 sneden
  • augurken

    8
  • Gentse mosterd

    1 eetlepel
  • Piment d’Espelette

  • Zwarte peper

  • Boter met Guérande-zout

Voorbereiding

Recepten van Eric Boschman

1) Besmeer het brood met mosterd en beleg het met de sneden roastbeef. Kruid met het Piment d’Espelette en de zwarte peper.
2) Plaats 1 sneetje kaas op elke snede brood.
3) Snijd de augurken in brunoise (hele kleine stukjes).
4) Strooi de augurken over de sneetjes brood uit.

Tip: voor de lekkerbekken: smeer het brood eerst in met boter met Guérande-zout. De korst van de Passendale-kaas mag worden opgegeten, hierin zit de meeste smaak.

A la une