Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Roggebrood met Passendale, tomatencompote en knoflookmayonaise

Roggebrood met Passendale, tomatencompote en knoflookmayonaise

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een picknick

Ingrediënten

4 personen
  • klein roggebrood

    1 stuk(s)
  • spinazie

    100 gram
  • geconfijte tomaten

    1 potje(s)
  • rode wijnazijn

    1 eetlepel(s)
  • olijfolie

    3 eetlepel(s)
  • sjalot(ten)

    1 stuk(s)
  • Passendale Classic

    4 plakje(s)
  • knoflook

    2 teentje(s)
  • mayonaise

    150 gram
  • peper

  • zout

Voorbereiding

  1. Voor de tomatencompote: snijd de geconfijte tomaten in stukjes en meng ze met de fijngesnipperde sjalot en de olijfolie. Breng op smaak met rode wijnazijn, peper en zout.
  2. Voor de knoflookmayonaise: breng de teentjes knoflook aan de kook en verfris ze meteen met koud water. Herhaal dit nog twee keer, dus drie keer in totaal. Mix de teentjes door de mayonaise.
  3. Beleg een sneetje roggebrood met Passendale kaas, enkele blaadjes spinazie, een lepel tomatencompote en werk af met de knoflookmayonaise.

A la une