Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Romige aspergetaart met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden

Romige aspergetaart met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden

In de lente stelen asperges weer de show. Profiteer ervan om deze romige aspergetaart met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden te maken. Makkelijk en overheerlijk!

Voedselbereiding :
max. 30 tot 60 min
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • Paturain Knoflook & Fijne Kruiden

    100 g
  • Groene asperges

    1 bosje (500 g)
  • Bladerdeeg

    200 g
  • Olijfolie

    1 straaltje (15 g)
  • Citroentijm

    1 snuifje (3 g)
  • Peper

    1 draai aan de molen (3 g)

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Rol het deeg uit met een deegroller en wat bloem.
  3. Bekleed de bakplaat met bakpapier, leg er het deeg op en schuif voor 25 minuten in de oven.
  4. Schil de asperges en kook ze 6 minuten in een kookpot met kokend water. Giet af.
  5. Verdeel 2/3 van de Paturain Knoflook & Fijne Kruiden over de taartbodem.
  6. Leg er de asperges op.
  7. Besprenkel met een straaltje olijfolie en zet nog eens 10 minuten in de oven.
  8. Bestrijk de taart met de rest van de Paturain Knoflook & Fijne Kruiden.
  9. Kruid met peper en bestrooi met citroentijm.

A la une