Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Runderrolletje met Pavé à la Leffe Bruin, mosterddip

Runderrolletje met Pavé à la Leffe Bruin, mosterddip

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Economisch
Type:
een aperitief

Ingrediënten

4 personen
  • Voor de runderrolletjes:

  • 1 pakje Pavé à la Leffe Bruin (200 g)

  • Rosbief

    200 g
  • pijpajuintjes

    2
  • wortels

    1
  • mosterd

    0.5 eetlepel
  • snufje suiker

  • Voor de mosterddip:

  • honing

    1 eetlepel
  • mosterd

    2 eetlepels
  • arachide olie

    0.5 dl
  • Peper & zeezout

  • komijnzaadpoeder

    0.5 meespuntje
  • Het sap van 1 limoen

  • kurkuma

    0.5 teelepel

Voorbereiding

Dit recept is de creatie van foodblogster Myriam Minne (Hap & Tap).

Voor de runderrolletjes:
1) Snijd de Pavé à la Leffe<sup>&reg;</sup> Bruin, de pijpajuin en wortel in julienne (dunne staafjes) van 7 cm.
2) Stop de rosbief even in de diepvries om het snijden te vergemakkelijken.
3) Snijd dunne plakjes van de rosbief en kruid met peper, zeezout en bestrijk met mosterd en suiker. Leg ze op het werkblad en beleg met de julienne Pavé à la Leffe<sup>&reg;</sup> Bruin, wortel, pijpajuin.
4) Rol de plakjes strak op en snijd ze in twee of drie.

Voor de mosterddip:
1) Meng de honing met mosterd, kurkuma, limoensap en mespunt komijnzaadpoeder.
2) Kruid goed met peper en zeezout en monteer met arachideolie.

A la une