Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Rundsburger met Paturain

Rundsburger met Paturain

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • Paturain Knoflook en Fijne Kruiden

    400 g
  • Burgerbroodjes

    8
  • Sneetjes spek

    16
  • Sla

    100 g
  • Tomaten

    2
  • Gehakt rundsvlees

    800 g

Voorbereiding

1) Snij de burgerbroodjes in twee en toast de beide delen.
2) Maak 4 burgers van het gehakt en bak ze naar eigen smaak. Kruid met peper en zout.
3) Bak het spek kort in de pan.
4) Besmeer de broodjes met 2/3 van de Paturain Knoflook en Fijne Kruiden.
5) Beleg de broodjes met de burgers, het spek, de rest van de Paturain Knoflook en Fijne Kruiden, tomatenschijfjes, sla en sluit ze.

A la une