Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Salade met camembert Le Rustique, rode bieten, dadels en noten

Salade met camembert Le Rustique, rode bieten, dadels en noten

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Economisch
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • 1

  • gekookte rode bieten (vacuüm verpakt)

  • dikke Medjool dadels

  • walnoten

    50 g
  • een goed handvol mesclun

  • olijfolie

    5 eetlepels
  • ciderazijn

    eetlepels
  • vloeibare honing

    2 eetlepels
  • graanmosterd

    1 koffielepel
  • peper en zout

Voorbereiding

1/ Doe de azijn en de honing in een kommetje en klop tot een glad mengsel. Kruid met peper en zout, voeg dan de olie en de mosterd toe, klop opnieuw.

2/ Snij de rode bieten in blokjes. Hak de noten grof. Ontpit de dadels en snij ze in stukken. Snij de camembert in kleine plakjes.

3/Verdeel de mesclun over de borden, voeg de rest van de ingrediënten toe en bedruip met een beetje vinaigrette.

4/ Dien meteen op met krokant brood. Serveer de rest van de vinaigrette apart.

A la une