Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Salade van garnalen met Père Joseph en sweet chilisaus

Salade van garnalen met Père Joseph en sweet chilisaus

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • Père Joseph (nettogewicht, zonder korst)

    200 g
  • roze garnalen

    150 g
  • kerstomaten

    250 g
  • goed handvol gemengde sla naar keuze

    2
  • lente-uitjes

    bosje
  • mayonaise

    100 g
  • sweet chilisaus (Thaise)

    2 eetlepels
  • vers sinaasappelsap

    4 eetlepels
  • peper en zout

Voorbereiding

  1. Doe de mayonaise, de chilisaus en het sinaasappelsap in een bokaal. Sluit de bokaal en schud krachtig. Breng de saus op smaak met peper en zout
  2. Snij de kerstomaten in twee, snipper de uitjes fijn (witte + ¾ van het groene deel) en snij de kaas in blokjes.
  3. Verdeel al deze ingrediënten, evenals de sla, over de borden. Dien koel op als voor- of hoofdgerecht. Serveer de saus apart.

A la une