Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Salade van linzen, Le Rustique Camembert en gerookte spekblokjes

Salade van linzen, Le Rustique Camembert en gerookte spekblokjes

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Economisch
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • camembert Le Rustique

    250 gram
  • gekookte linzen

    150 gram
  • gerookte spekblokjes

    200 gram
  • witte ui

    1 stuk(s)
  • gehakte bieslook

    2 eetlepel(s)
  • sherryazijn

    2 eetlepel(s)
  • notenolie

    3 eetlepel(s)
  • Zout

  • Peper

Voorbereiding

  1. Pel de ui en snijd die in dunne ringen. Maak de ringen los met je vingers.
  2. Bak de spekblokjes gedurende 2 minuten op een hoog vuur in een antiaanbakpan en laat die dan uitlekken op keukenpapier. Laat de blokjes afkoelen.
  3. Meng de gekookte linzen, de uiringen, de fijngehakte bieslook en de spekblokjes in een slakom. Breng op smaak met sherryazijn en notenolie en kruid met peper en zout.
  4. Snijd dan de Camembert Le Rustique in kwartjes en voeg die vlak voor het opdienen toe aan de salade.

A la une