Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Saus van Camembert Le Rustique

Saus van Camembert Le Rustique

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Economisch
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • 100.00

  • verse room

    10 centilitre
  • zout

  • peper

  • uien

    0.25 stuk(s)
  • boter

    15 gram
  • salie

    1 snufje(s)

Voorbereiding

  1. Stoof de fijngehakte ui in boter op een hoog vuur.
  2. Voeg de room en de in blokjes gesneden Camembert Le Rustique toe (met korst) en laat dit smelten op een zacht vuur.
  3. Kruid met peper en zout en voeg de salie toe.
  4. Mix, laat nog enkele seconden doorwarmen en dien onmiddellijk op.

A la une