Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Stokbroodjes met ham en Bressot Smakelijk Eten natuur

Stokbroodjes met ham en Bressot Smakelijk Eten natuur

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Economisch
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • poivron(s) rouge(s)

    2 unité(s)
  • tomate(s)

    4
  • paprika

  • poivre

  • Bressot Smakelijk Eten natuur

    300 gramme(s)
  • baguette(s)

    1 unité(s)
  • salade(s) batavia

    1 unité(s)
  • yoghurt

    3 cuillère(s) à soupe
  • vinaigre de xérès

    1 cuillère(s) à soupe
  • ham (rauwe/serrano)

    4 tranche(s)

Voorbereiding

Halveer de paprika’s, verwijder de pitjes en snijd ze in reepjes. Laat de paprika’s 3 à 4 minuten garen in kokend water en giet ze dan af.
Snijd het stokbrood in 8 dikke sneden en rooster die lichtjes (in de oven of de broodrooster). Laat de geroosterde sneetjes afkoelen en bestrijk ze daarna met Bressot Smakelijk Eten natuur. Leg de paprikareepjes erbovenop.
Snijd de tomaten in vier, verwijder de pitten en snijd ze in dikke blokjes. Verdeel de tomatenblokjes over de boterhammen. Snijd de ham (rauwe ham/serrano ham naar eigen keus) in reepjes en leg die ook op de boterhammen. Bestrooi naar wens met paprikapoeder.
Was en droog de ijsbergsla en doe de bladeren in een slakom. Meng de yoghurt, de sherryazijn en een snuifje peper in een kom. Overgiet de salade met deze vinaigrette. Serveer de boterhammen met de salade.

A la une