Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Tagliatelle met Paturain Cuisine, gerookte zalm en verse spinazie

Tagliatelle met Paturain Cuisine, gerookte zalm en verse spinazie

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Type:
een voorgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • Paturain Cuisine

    1 kuipje
  • Gerookte zalm

    288 g
  • Verse spinazie

    400 g
  • Tagliatelle

    400 g
  • Olijfolie

    2 soeplepels
  • Peper

  • Zout

Voorbereiding

• Kook de tagliatelle « al dente » in gezouten water.
• Warm de olijfolie op in een grote pan (of wok) en voeg geleidelijk aan de spinazie toe. Warm deze op tot de spinazie zacht is. Voeg de Paturain Cuisine toe en meng op laag vuur om een romige saus te bekomen.
• Neem van het vuur en voeg de uitgelekte tagliatelle en de gerookte zalm toe. Meng goed en kruid eventueel bij. Dien warm op

 Tip

  • Als u de voorkeur geeft aan een meer vloeibare saus, voegt u een enkele lepels kookwater van de pasta toe.

A la une