Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Tapassnack van champignons uit de oven en Bressot Kruiden

Tapassnack van champignons uit de oven en Bressot Kruiden

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een aperitief

Ingrediënten

4 personen
  • Bressot smakelijk eten! Kruiden

    1 kuipje(s)
  • Hollandse champignons

    250 gr.
  • Wit van prei

    1 st.
  • Paprikapoeder, peper, zout, medium Sherry en bladpeterselie

Voorbereiding

  1. Borstel de champignons schoon met een champignonborsteltje of gebruik hiervoor een droge doek.
  2. Verwijder de voet van de champignons en leg met de opening naar boven in een ingevette ovenvaste schaal.
  3. Bestrooi de binnenzijde met een beetje peper en zout en besprenkel met een paar druppels sherry.
  4. Vul de champignons met een beetje prei en vul verder af met Bressot. Dit gaat het makkelijkst door de champignon in je hand te nemen en vervolgens Bressot met een lepeltje aan te brengen.
  5. Bestrooi met een beetje paprikapoeder en plaats in de voorverwarmde oven.
  6. Bak ze in ongeveer 10 minuten goudbruin.
  7. Serveer warm, samen met diverse andere tapas.

A la une