Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Toastbrood met Passendale, pancetta en kwartelei

Toastbrood met Passendale, pancetta en kwartelei

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een picknick

Ingrediënten

4 personen
  • toastbrood(en)

    1 stuk(s)
  • pancetta (Italiaans gepekeld buikspek)

    200 gram
  • Passendale Classic

    4 plakje(s)
  • rode ui

    1 stuk(s)
  • bakje tuinkers

    1 stuk(s)
  • kwarteleitjes

    4 stuk(s)
  • peper en zout

  • ketchup

Voorbereiding

  1. Bak de pancetta in een antiaanbakpan of onder de grill op bakpapier. Snijd de rode ui in ringen. Snijd 4 dikke sneden van het toastbrood en laat onder de grill toasten. Kruid met peper en zout.
  2. Bak de kwarteleitjes.
  3. Leg de gebakken pancetta op de toast en leg hierop een plakje Passendale Classic.
  4. Plaats even onder de grill tot de kaas lichtjes begint te smelten. Leg het gebakken kwarteleitje erop met enkele ringen rode ui en een beetje tuinkers.
  5. Werk af met een beetje ketchup.

A la une