Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Toasten van notenbrood met peren, camembert Le Rustique en rozemarijn

Toasten van notenbrood met peren, camembert Le Rustique en rozemarijn

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Economisch
Type:
een aperitief

Ingrediënten

4 personen
  • camembert Le Rustique

    0.5
  • Kleine sneden notenbrood

    6
  • Kleine peren

    2
  • klontje boter

  • Takje rozemarijn

    1

Voorbereiding

  • Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • Schil en snij de peren in dikke plakken. Laat de boter smelten in een grote pan en bak de peren goudbruin op middelhoog vuur.
  • Snij intussen de halve camembert in 6. Rooster de sneden notenbrood in de broodrooster en leg ze dan op het met bakpapier beklede ovenrooster.
  • Verdeel de peren over de toasten en leg er een stukje camembert bovenop. Bestrooi met gehakte rozemarijn en laat 5 min in de oven smelten.
  • Serveer warm bij het aperitief of als voorgerecht of tussendoortje met een slaatje.

Tip : Je kan alles bestrooien met enkele gehakte (hazel)noten.

A la une