Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Toastjes met Chaumes<sup>®</sup>, cashewnoten en piment d’Espelette

Toastjes met Chaumes®, cashewnoten en piment d’Espelette

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Economisch
Type:
een snack

Ingrediënten

4 personen
  • Chaumes (nettogewicht, zonder korst)

    150 g
  • een vierkant brood

    4 grote boterhammen
  • cashewnoten

    50 g
  • ei

    1
  • heel fijngesnipperde ui

    1 eetlepel
  • piment d’Espelette

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  2. Rooster de boterhammen in de broodrooster. Hak de cashewnoten grof.
  3. Snij de Chaumes® in stukjes en doe ze in de beker van de mixer. Voeg het ei toe en mix fijn. Doe er dan de fijngesnipperde ui bij en een snuifje piment d’Espelette. Meng goed.
  4. Besmeer de geroosterde boterhammen met deze bereiding en bestrooi met de cashewnoten. Snij ze dan in vier en leg ze op de met bakpapier beklede ovenplaat. Zet ze 10 min in de oven.
  5. Neem de toastjes uit de oven, bestrooi ze met een beetje piment d’Espelette en serveer ze warm als aperitiefhapje.

A la une