Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Tomatenvelouté met Chavroux Bieslook

Tomatenvelouté met Chavroux Bieslook

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Economisch
Type:
een snack

Ingrediënten

4 personen
  • Chavroux Bieslook

  • Tomatenvelouté

    500 ml

Voorbereiding

1) Schep de tomatenvelouté als aperitiefhapje in een vuurvast kommetje of als voorgerecht in een diep bord
2) Lepel er flink wat Chavroux Bieslook bovenop.
3) Serveer de velouté warm of als gazpacho met een blaadje basilicum.

Tip : Bewaar de kaas in de koelkast. Maak met twee lepeltjes de Chavroux quenelles voor de afwerking van de borden of schep de kaas in een spuitzak voor de garnering van de kommetjes.

Andere recepten die je misschien leuk vindt...

A la une