Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Tonijnpastei met St Môret Natuur

Tonijnpastei met St Môret Natuur

Voedselbereiding :
meer dan 60 minuten
Kost:
Economisch
Type:
een picknick

Ingrediënten

4 personen
  • witte peper

    1 snufje(s)
  • bieslook

    0.5 bos(sen)
  • geperst citroen

    0.5 stuk(s)
  • tonijn in eigen nat

    140 gram
  • St Môret natuur 150 gram

    150 gram

Voorbereiding

  1. Giet de tonijn af en prak hem fijn met een vork.
  2. Voeg de St Môret en het citroensap toe en meng alles goed door elkaar.
  3. Kruid met witte peper en meng er dan voorzichtig de gehakte bieslook door.
  4. Zet minstens 3 uur in de koelkast.
  5. Serveer met heerlijk stokbrood of een product naar keuze.

A la une