Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Tonijnrillettes met St Môret en limoen

Tonijnrillettes met St Môret en limoen

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Economisch
Type:
een aperitief

Ingrediënten

4 personen
  • St Môret

    150 g
  • Tonijn

    100 g
  • Sjalot

    1
  • Limoen

    0.5
  • Gehakte bieslook

    1 eetlepel
  • Piment d’Espelette

    1 snufje
  • Gedroogde vruchten (amandelen, pijnboompitten...)

    50 g

Voorbereiding

  1. Meng de St Môret met de uitgelekte en verkruimelde tonijn.
  2. Voeg de fijngehakte sjalot, 1 eetlepel gehakte bieslook en het citroensap toe.
  3. Vermeng alles tot een homogene massa.
  4. Voeg gedroogde vruchten (amandelen, pijnboompitten…) en piment d’Espelette toe.
  5. Serveer met toast, soepstengels, groentestaafjes…

A la une