Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Tortellini met walnoot-paprikasaus en Paturain<sup>®</sup> Cuisine

Tortellini met walnoot-paprikasaus en Paturain® Cuisine

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Economisch
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • Paturain® Cuisine

    1 kuipje
  • Verse tortellini

    500 g
  • Walnoten

    90 g
  • Knoflook

    1 teentje
  • Kleine rode paprika

    100 g
  • Kleine gele paprika

    100 g
  • Kleine groene paprika

    100 g
  • Zout, peper

Voorbereiding

  1.  Kook de tortellini volgens de instructies op de verpakking, laat ze uitlekken in een zeef en houd ze warm.
  2. Hak de walnoten grof en bak ze in een pan zonder vet gedurende ongeveer 2 minuten.
  3. Pel knoflook en druk door een pers. Snijd de paprika’s in twee, verwijder het zaad, was en snijd in kleine blokjes.
  4. Stoof de walnoten, knoflook, paprika’s in een grote pan in een beetje olie. Voeg de Paturain® Cuisine toe en verwarm ongeveer 3 minuten op laag vuur terwijl je roert.
  5. Voeg de warme tortellini toe en roer de saus erdoor. Breng op smaak met peper en zout en serveer.

Tip: Enkele takken van rucola geven het recept een scherp nootachtige toets.

A la une