Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Tournedos met Paturain Cuisine

Tournedos met Paturain Cuisine

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • Paturain Cusine 185g

    1 kuipje(s)
  • Tournedos van ongeveer 100g per stuk

    4 stuk(s)
  • Kleine aardappeltjes

    1 kg
  • Olijfolie

    2 eetl.
  • Grof zout

Voorbereiding

  1. Kook de aardappelen 12 minuten tot ze beetgaar zijn.
  2. Giet de aardappelen af en verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan. Bak de aardappelen gedurende 4 minuten in de pan tot ze goudbruin zijn.
  3. Voeg de helft van de Paturain toe. Meng de aardappelen met de Paturain goed. Zet het vuur af.
  4. Verhit 1 lepel olijfolie in een andere pan en bak de tournedos gedurende 1 tot 3 minuten aan elke kant (afhankelijk van de gewenste bakwijze) en strooi een beetje peper op elke tournedos.
  5. Leg de tournedos zodra ze gebakken zijn op de borden en leg op elk stukje vlees een deel van de resterende Paturain. Leg de aardappelen rond het vlees.

Et voilà, bon appétit!

A la une