Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Uiensoep met Saint Albray

Uiensoep met Saint Albray

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Economisch
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • uien

    4 stuk(s)
  • Saint Albray

    100 gram
  • boter

    30 gram
  • kippenbouillon

    1 liter(s)
  • tijm

    1 eetlepel(s)
  • volkorendbrood

    8 sneetje(s)

Voorbereiding

  1. Hak de uien fijn. Bak ze 10 minuten op een heel zacht vuur in boter tot ze lichtbruin kleuren.
  2. Voeg de kippenbouillon, zout en tijm toe. Laat 45 minuten zachtjes koken.
  3. Rooster de sneden brood in de oven en leg vlak voor het opdienen een schijfje Saint Albray op elke boterham. Laat de kaas enkele minuten smelten in de oven.
  4. Schep de soep in een terrine en leg de sneetjes brood op de soep. Roer enkele blokjes Saint Albray  door de soep.

A la une