Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Verfijnde croque met Chaumes

Verfijnde croque met Chaumes

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een picknick

Ingrediënten

4 personen
  • Chaumes

    4 sneden
  • rozijnenbrood

    grote sneden
  • gerookte eendenfilet

    fijne sneden
  • uienconfituur

    2 eetlepels
  • een beetje boter

Voorbereiding

  1. Besmeer de sneden rozijnenbrood heel lichtjes met boter en draai er 2 om op een snijplank.
  2. Besmeer ze met de uienconfituur, bedek ze dan met de sneden Chaumes. Leg er de sneden eendenfilet bovenop en sluit de croques (beboterde kant naar buiten).
  3. Laat ze goudbruin bakken in een croque-monsieurtoestel of in de pan.
  4. Serveer ze warm met veldsla.

A la une