Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Voorjaarsomelet met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden

Voorjaarsomelet met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden

Makkelijk, leuk en zonder afval! Hou het loof van de radijzen bij en gebruik eetbare bloemen. Een omelet met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden om vrolijk van te worden!

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Economisch
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • Paturain Knoflook & Fijne Kruiden

    200 g
  • Eieren

    8
  • Bosje radijzen

    1
  • Verse kruiden

    1 boeketje
  • Boter

    15 g
  • Room

    1 eetlepel
  • Peper

    1 draai aan de molen
  • Scheuten en eetbare bloemen (madeliefjes, komkommerbloem, ...)

    1 handvol

Voorbereiding

  1. Maak de radijzen schoon en snij ze in dunne plakjes.
  2. Vermeng de Paturain Knoflook & Fijne Kruiden in een kommetje met de room. Voeg dan de fijngehakte kruiden, de radijzen en wat loof toe. Roer goed om en zet opzij.
  3. Klop de eieren los met wat peper. Laat de boter smelten in een koekenpan, giet er de eieren in en bak 4 minuten op matig vuur.
  4. Schep de omelet op een bord en laat afkoelen. Strijk het roommengsel uit over de helft van de omelet en sluit met de andere kant.
  5. Dien op met een salade van scheuten en bloemen.

A la une