Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Warme camembert Le Rustique Light met roze peper en bieslook

Warme camembert Le Rustique Light met roze peper en bieslook

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een einde maaltijd

Ingrediënten

4 personen
  • « Le Rustique Light »

    1 camembert
  • roze peper

    1 afgestreken eetlepel
  • fijngehakte bieslook

    2 eetlepels

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.

Haal de camembert uit het papier en leg ‘m in het houten deksel van de verpakking. Snij een hoedje uit de bovenkant van de kaas, maar laat een rand van 1 cm zitten. Leg de roze peper en de bieslook in het kuiltje en leg er de korst terug op. Bedek met een vierkant stuk bakpapier en wikkel het geheel in een stuk dik aluminiumfolie.

Bak 15 à 20 min in de oven zodat de camembert gesmolten is.

Serveer warm met stukjes brood om in de kaas te dompelen.

A la une