Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Zalmglaasje met brioche en Paturain

Zalmglaasje met brioche en Paturain

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Economisch
Type:
een aperitief

Ingrediënten

4 personen
  • Paturain Knoflook en Fijne Kruiden

    400 g
  • Brioche

    2 sneetjes
  • Gerookte zalm

    2 sneetjes
  • Tomatencoulis

    20 cl
  • Olijfolie

    4 cl
  • Fijngehakte bieslook

Voorbereiding

1) Snij de brioche en de zalm in blokjes.
2) Verdeel in opeenvolgende lagen in de glaasjes : de briocheblokjes, de met de olijfolie gemengde tomatencoulis en de Paturain Knoflook en Fijne Kruiden.
3) Leg de zalmblokjes erbovenop en bestrooi met de bieslook.
4) Zet koel gedurende 2 uur alvorens op te dienen.

Andere recepten die je misschien leuk vindt...

A la une