Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Zalmtartaar met Paturain en groene appel

Zalmtartaar met Paturain en groene appel

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • Paturain Knoflook en Fijne Kruiden

    400 g
  • Zalmfilet zonder vel en zonder graten

    800 g
  • Bieslook

    1 bosje
  • Sjalotten

    4
  • Limoenen

    4
  • Olijfolie

    10 cl
  • Groene appel

    2

Voorbereiding

1) Meng het limoensap met zout, peper en de olijfolie.
2) Voeg deze bereiding toe aan de in blokjes gesneden zalm, de fijngehakte bieslook en de versnipperde sjalot.
3) Snij de appel in reepjes.
4) Schik de zalm over de borden, voeg de Paturain Knoflook en Fijne Kruiden toe in het midden en werk af met de appelreepjes.

A la une