Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Zelfgemaakte pizza met raclette van RichesMonts

Zelfgemaakte pizza met raclette van RichesMonts

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Economisch
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • raclette RichesMonts

    150 gr
  • gebruiksklaar pizzadeeg

    1 stuk(s)
  • tomatensaus

    3 eetlepel(s)
  • champignons

    60 gram
  • rauwe ham

    2 dun(ne) plakje(s)
  • zwarte olijven

    8 stuk(s)
  • oregano

    1 snufje

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 210°C. Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat en maak de randen ietsje dikker. Bestrijk met tomatensaus met de achterkant van een lepel. Hak de champignons fijn en verdeel twee derde over de pizza.
  2. Snij de raclette RichesMonts in dikke plakken, schik die mooi op de pizza en bestrooi met de rest van de fijngehakte champignons, in reepjes gesneden rauwe ham en zwarte olijven.
  3. Kruid met oregano en zet 7 tot 8 minuten in de oven: het deeg moet mooi gerezen en de kaas perfect gesmolten zijn.
  4. Laat lichtjes afkoelen alvorens op te dienen.

A la une