Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Zuurdesembrood met rosbief en Passendale Classic

Zuurdesembrood met rosbief en Passendale Classic

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Economisch
Type:
een picknick

Ingrediënten

4 personen
  • fijn gesneden rosbief

    4 sneden
  • augurken

    8 stuk(s)
  • grove mosterd

    1 soeplepel
  • Passendale Classic

    4 sneden
  • zuurdesembrood

    4 sneden
  • Zout

  • Zwarte peper

Voorbereiding

  1. Besmeer het brood met grove mosterd en beleg het met de sneden rosbief.
  2. Kruid met de zwarte peper.
  3. Plaats 1 plakje kaas op elke snede brood. Snijd de augurken in hele kleine stukjes.
  4. Strooi de augurken over de sneetjes brood uit.

A la une