I Love Cheese NL

Laatste recept

Paturain Borrel

  • 30 minmin
  • Economisch
Ontdek
Bezig met laden
174 recepten gevonden

Cake met ham, olijven en Le Rustique camembert

Cake met ham, olijven en Le Rustique camembert een aperitief Ingrediënten
  • poivre
  • moutarde 2 cuillère(s) à soupe
  • sel
  • lait 15 centilitre(s)
  • olijfolie 5 centiliter
  • levure chimique 8 gramme(s)
  • oeuf(s) 5 stuk(s)
  • farine 200 gramme(s)
  • zwarte olijf (zonder pit) 75 gramme(s)
  • jambon blanc 160 gramme(s)
  • Le Rustique camembert 100 gramme(s)
1. Meng de eieren met de melk tot een omelet. Voeg beetje bij beetje de olie en de mosterd toe.
2. Meng de bloem en het bakpoeder erdoorheen. Meng tot een glad deeg en voeg dan de ham, de Camembert Le Rustique, de olijven, de peterselie en de gehakte kruiden toe.
3. Giet alles in een cakevorm en bak 30 minuten op 180°C.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Cake met ham, olijven en Le Rustique camembert

30 minuten

Flan (platte taart) van courgette met camembert Le Rustique

Flan (platte taart) van courgette met camembert Le Rustique Ingrediënten
  • camembert Le Rustique 150 gramme(s)
  • oignon(s) 1 stuk(s)
  • gousse(s) d'ail 2 stuk(s)
  • oeuf(s) 4 stuk(s)
  • crème fraîche 20 gramme(s)
  • sel
  • poivre
1. Snijd eerst de courgetten, ui en knoflook.
2. Bak dit aan in een pan. Doe dit mengsel in een ovenschaal.
3. Meng de room, de eieren en de in stukjes gesneden Camembert in een kom. Kruid met peper en zout. Overgiet de courgettes met deze bereiding. Leg tot slot de sneetjes of blokjes Camembert op de flan.
4. Zet 15 tot 20 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven en controleer de flan regelmatig.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Flan (platte taart) van courgette met camembert Le Rustique

30 minuten

Saus van Camembert Le Rustique

Saus van Camembert Le Rustique een hoofdgerecht Ingrediënten
  • verse room 10 centilitre
  • zout
  • peper
  • uien 0.25 stuk(s)
  • boter 15 gram
  • salie 1 snufje(s)
1. Stoof de fijngehakte ui in boter op een hoog vuur.
2. Voeg de room en de in blokjes gesneden Camembert Le Rustique toe (met korst) en laat dit smelten op een zacht vuur.
3. Kruid met peper en zout en voeg de salie toe.
4. Mix, laat nog enkele seconden doorwarmen en dien onmiddellijk op.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Saus van Camembert Le Rustique

10 minuten

Salade van linzen, Le Rustique Camembert en gerookte spekblokjes

Salade van linzen, Le Rustique Camembert en gerookte spekblokjes Ingrediënten
  • gekookte linzen 150 gram
  • gerookte spekblokjes 200 gram
  • witte ui 1 stuk(s)
  • gehakte bieslook 2 eetlepel(s)
  • sherryazijn 2 eetlepel(s)
  • notenolie 3 eetlepel(s)
  • Zout
  • Peper
1. Pel de ui en snijd die in dunne ringen. Maak de ringen los met je vingers.
2. Bak de spekblokjes gedurende 2 minuten op een hoog vuur in een antiaanbakpan en laat die dan uitlekken op keukenpapier. Laat de blokjes afkoelen.
3. Meng de gekookte linzen, de uiringen, de fijngehakte bieslook en de spekblokjes in een slakom. Breng op smaak met sherryazijn en notenolie en kruid met peper en zout.
4. Snijd dan de Camembert Le Rustique in kwartjes en voeg die vlak voor het opdienen toe aan de salade.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Salade van linzen, Le Rustique Camembert en gerookte spekblokjes

10 minuten

Stokbroodjes met ham en Bressot Smakelijk Eten natuur

Stokbroodjes met ham en Bressot Smakelijk Eten natuur Economisch Ingrediënten
  • tomate(s) 4
  • paprika
  • poivre
  • Bressot Smakelijk Eten natuur 300 gramme(s)
  • baguette(s) 1 unité(s)
  • salade(s) batavia 1 unité(s)
  • yoghurt 3 cuillère(s) à soupe
  • vinaigre de xérès 1 cuillère(s) à soupe
  • ham (rauwe/serrano) 4 tranche(s)
1. Halveer de paprika's, verwijder de pitjes en snijd ze in reepjes. Laat de paprika's 3 à 4 minuten garen in kokend water en giet ze dan af.
2. Snijd het stokbrood in 8 dikke sneden en rooster die lichtjes (in de oven of de broodrooster). Laat de geroosterde sneetjes afkoelen en bestrijk ze daarna met Bressot Smakelijk Eten natuur. Leg de paprikareepjes erbovenop.
3. Snijd de tomaten in vier, verwijder de pitten en snijd ze in dikke blokjes. Verdeel de tomatenblokjes over de boterhammen. Snijd de ham (rauwe ham/serrano ham naar eigen keus) in reepjes en leg die ook op de boterhammen. Bestrooi naar wens met paprikapoeder.
4. Was en droog de ijsbergsla en doe de bladeren in een slakom. Meng de yoghurt, de sherryazijn en een snuifje peper in een kom. Overgiet de salade met deze vinaigrette. Serveer de boterhammen met de salade.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Stokbroodjes met ham en Bressot Smakelijk Eten natuur

10 minuten

Hartige groentetaart met Chavroux

Hartige groentetaart met Chavroux Ingrediënten
  • Gehakt rundvlees 200 gram
  • Tendre Bûche Chavroux 160 gram
  • courgette(s) 2 stuk(s)
  • tomate(n) 3 stuk(s)
  • Selderij 3 stuk(s)
  • ui(en) 1 stuk(s)
  • knoflookteentje(s) 2 stuk(s)
  • Olijfolie
  • Provençaalse kruiden 1 theelepel(s)
  • Peper
1. Verwarm de oven voor op 210°C. Snijd de courgettes in blokjes (zonder die te schillen). Snij de tomaten in vier, verwijder de pitten en snij ze in blokjes. Snij ook de selderij in blokjes. Pel en hak de ui. Pel en hak de knoflookteentjes.
2. Verwarm de olijfolie in een hapjespan op een hoog vuur, voeg alle groenten toe en roer om. Voeg de Provençaalse kruiden toe en laat 2 minuten bakken, regelmatig roeren. Voeg het verkruimelde gehakt toe en laat 4 minuten sudderen, regelmatig roeren. Doe dit mengsel in een gratinschotel.
3. Verwijder de korst van de Chavroux en snij de kaas in kleine blokjes. Voeg deze blokjes bij de puree en meng goed met een houten lepel. Strijk deze puree met geitenkaas over de schotel.
4. Snij de resterende Chavroux in plakjes en leg die op de puree. Zet 12 minuten in de oven.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Hartige groentetaart met Chavroux

10 minuten

Boterhammen met Chavroux en ham

Boterhammen met Chavroux en ham een picknick Ingrediënten
  • Pyramide Chavroux natuur 30 gram
  • boerenbrood 1 sneetje(s)
1. Toast het sneetje boerenbrood lichtjes in de broodrooster.
2. Snijd ondertussen de ham in 4 of 5 reepjes.
3. Besmeer het geroosterde boerenbrood met Chavroux natuur en leg er de reepjes ham op.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Boterhammen met Chavroux en ham

10 minuten

Herfst taartje met Chavroux

Herfst taartje met Chavroux Ingrediënten
  • roeryoghurt 1 eetlepel(s)
  • Olijfolie
  • Citroensap
  • eidooier(s) 1 stuk(s)
  • notenpit(ten) 8 stuk(s)
  • Honing 4 theelepel(s)
  • sjalot(ten) 2 stuk(s)
  • Veldsla 200 gram
  • Peer(en) 2 stuk(s)
  • Pyramide Chavroux Natuur 150 gram
  • brickdeeg 6 stuk(s)
1. Verwarm de oven voor op 150°C. Halveer de vellen brickdeeg met een schaar. Klop de eidooier los in een kom met een beetje water en kleef de halve vellen brickdeeg per 3 samen door een kant in te smeren met de eidooier losgeklopt met een beetje water.
2. Beleg de taartvormpjes met deze driedubbele vellen brickdeeg en strooi de bakkorrels op de bodem van de vorm. Vouw de randen van het brickdeeg over de rand van de taartvormpjes zonder die af te snijden. Zet 3 tot 4 minuten in de oven: het deeg moet hard worden zonder te kleuren.
3. Schil intussen de peren, snijd ze in 4 en verwijder de pitten. Snij elk kwartje in 3 grote plakken. Besprenkel ze met een beetje citroen zodat ze niet verkleuren.
4. Haal de taartjes uit de oven, laat ze afkoelen en bestrijk ze met Chavroux. Leg 6 plakjes peer op elk taartje en overgiet met een koffielepel honing. Versier elk taartje met 2 gepelde noten.
5. Was en droog de veldsla en doe die in een slakom. Pel en hak de sjalotten. Doe ze in een kom met het resterende citroensap, de yoghurt en de olijfolie. Meng tot een gladde emulsie. Overgiet de salade met deze vinaigrette.
6. Serveer de taartjes met de veldsla.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Herfst taartje met Chavroux

10 minuten

Cheesecake met Bressot Smakelijk eten! Natuur

Cheesecake met Bressot Smakelijk eten! Natuur Einde van de maaltijd Gemiddeld budget Ingrediënten
  • crème fraîche 25 centilitre(s)
  • oeuf(s) 3 unité(s)
  • muscade râpée 1 cuillère(s) à café
  • sucre en poudre 120 gramme(s)
  • Bressot Smakelijk eten! Natuur 500 gramme(s)
  • petit(s) brun(s) 250 gramme(s)
  • beurre 125 gramme(s)
1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Bekleed een vorm met een diameter van 20/23 cm met bakpapier en bestrijk dit met boter.
3. Laat het papier goed overhangen zodat je eraan kunt trekken om de taart uit de vorm te halen.
4. Meng de koekjes, de muskaatnoot en de gesmolten boter. Beleg de bodem van de vorm met dit mengsel en druk goed aan met een lepel. Zet het in de koelkast.
5. Klop de Bressot los met een elektrische mixer (laagste stand) of een garde tot hij mooi glad is, voeg de suiker en de bloem toe en dan, één voor één, de eieren.
6. Voeg daarna de room en de smaakstof toe.
7. Giet dit op de taartbodem.
8. Zet de taart 40-45 minuten in de oven tot hij stevig aanvoelt.
9. Laat afkoelen, haal uit de vorm en dien koel op.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Cheesecake met Bressot Smakelijk eten! Natuur

60 minuten

Bladerdeeghapjes met kip en Bressot Smakelijk eten! Natuur

Bladerdeeghapjes met kip en Bressot Smakelijk eten! Natuur Ingrediënten
  • sel fin
  • crème fraîche 1 cuillère(s) à soupe
  • tomate(s) 2 unité(s)
  • pâtes feuilletée(s) préétalée(s) 2 unité(s)
  • oeuf(s) 1 unité(s)
  • huile d'olive
  • blanc(s) de poulet 1 unité(s)
  • Bressot Smakelijk eten! Natuur 225 gramme(s)
1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de kip in dunne reepjes en kruid ze met peper en zout. Bak de kip zo'n 5 à 6 minuten in een pan met olijfolie op een hoog vuur. Roer regelmatig. Zet het vuur uit.
2. Meng de Bressot in een kom met de verse room, doe dit in de pan en meng alles goed tot de kipreepjes bedekt zijn.
3. Snijd de tomaten in vier, ontpit ze en snijd ze in blokjes.
4. Ontrol de vellen bladerdeeg, rol ze iets meer uit en snij ze doormidden. Leg de bereiding met kip en Bressot in het midden van elk vel bladerdeeg, leg daar de tomatenblokjes op en vouw dicht tot een gebakje. Rol de randen lichtjes om en maak met een vork mooie ribbeltjes in de bladerdeeghapjes. Bestrijk de hapjes met een losgeklopt ei en zet ongeveer 18 minuten in de oven.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Bladerdeeghapjes met kip en Bressot Smakelijk eten! Natuur

10 minuten

Tomaten gevuld met rijst, ham en Bressot Smakelijk eten! Natuur

Tomaten gevuld met rijst, ham en Bressot Smakelijk eten! Natuur een snack Ingrediënten
  • persil plat 2 cuillère(s) à soupe
  • gros sel
  • poivre
  • huile d'olive
  • vinaigre balsamique 4 cuillère(s) à café
  • yoghurt 3 cuillère(s) à soupe
  • jambon blanc 4 tranche(s)
  • salade de blé 120 gramme(s)
  • riz 300 gramme(s)
  • Bressot Smakelijk eten! Natuur 300 gramme(s)
1. Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de rijst in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd het hoedje van de tomaten en hol ze uit met een lepeltje. Snij de ham in blokjes.
2. Roer de Bressot los in een kom, voeg de yoghurt toe en meng er dan de hamblokjes en de peterselie door. Kruid met peper. Giet de rijst af en meng die met het Bressot mengsel.
3. Vul de uitgeholde tomaten met deze bereiding en zet ze op een bakplaat. Zet 5 minuten in de oven.
4. Was en droog de veldsla. Leg 3 gevulde tomaten op elk bord en werk rondom af met wat veldsla. Besprenkel elk bord met een scheutje balsamicoazijn en een scheutje olijfolie.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Tomaten gevuld met rijst, ham en Bressot Smakelijk eten! Natuur

10 minuten

Boterhammen met sardines en Bressot Smakelijk eten! Natuur

Boterhammen met sardines en Bressot Smakelijk eten! Natuur een picknick Economisch Ingrediënten
  • pain complet 4 tranche(s)
  • haricots verts extra-fins 300 gramme(s)
  • feuilles de mâche 50 gramme(s)
  • sardines égouttées 150 gramme(s)
  • thon au naturel 100 gramme(s)
  • citron(s) pressé(s)
  • oignon rouge (ou jaune) 1
  • yaourt brassé 1 unité(s)
  • Poivre moulu
1. Laat de sperziebonen 10 tot 12 minuten koken.
2. Besmeer de sneden volkorenbrood intussen met Bressot. Wrijf de sardines schoon, snijd ze doormidden en verwijder de middengraat. Prak ze fijn met een vork. Pel de ui, snijd die in dunne plakjes en maak de ringen van elkaar los. Was en droog de veldsla.
3. Besmeer de boterhammen met de geprakte sardines en beleg met de helft van de uiringen en de veldsla. Besprenkel elke boterham met een beetje citroensap.
4. Giet de sperziebonen af en spoel ze onder koud water. Doe ze in een slakom en voeg de resterende uiringen en de uitgelekte en verkruimelde tonijn toe. Meng de yoghurt en het resterende citroensap in een kom en kruid met peper. Overgiet de bonensalade met deze vinaigrette en meng alles voorzichtig.
5. Verdeel de bonensalade over de borden en serveer met de sardineboterhammen.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Boterhammen met sardines en Bressot Smakelijk eten! Natuur

10 minuten

Kipfilet met dragon en Bressot Smakelijk eten! Natuur

Kipfilet met dragon en Bressot Smakelijk eten! Natuur een hoofdgerecht Ingrediënten
  • pommes de terre 600 gramme(s)
  • estragon 2 cuillère(s) à soupe
  • gros sel
  • Bressot Smakelijk eten! Natuur 150 gramme(s)
  • blanc(s) de poulet 400 gramme(s)
  • magere kwark 120 gramme(s)
  • gousse(s) d'ail 1 unité(s)
  • persil 2 cuillère(s) à soupe
1. Stoom de kipfilets ongeveer 15 minuten. Schil intussen de aardappelen, snijd ze in twee of vier en laat ze ongeveer 15 minuten koken in gezouten kokend water. Giet de gekookte aardappelen af en bestrooi ze met fijngehakte peterselie.
2. Meng intussen de Bressot, de kwark, het knoflookteentje en de helft van de dragon in de kom van een mixer en kruid met peper. Mix alles tot een gladde saus. Snipper de resterende dragon fijn en voeg bij de saus.
3. Overgiet de kipfilets met de saus en dien op met de peterselieaardappelen.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Kipfilet met dragon en Bressot Smakelijk eten! Natuur

10 minuten

Kalkoenrolletjes met Le Rustique camembert

Kalkoenrolletjes met Le Rustique camembert Ingrediënten
  • Le Rustique camembert 1 stuk(s)
  • champignons 500 gramme(s)
  • crème allégée 1 cuillère(s) à soupe
  • huile de tournesol 2 cuillère(s) à soupe
  • gehakte peterselie 2 cuillère(s) à soupe
  • Gemalen peper
1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Snij de kalkoenfilets in de lengte doormidden en rol ze plat met een deegroller tot je 4 dunne lapjes krijgt. Verwarm 1 eetlepel zonnebloemolie in een pan en bak de kalkoenlapjes 3 tot 4 minuten aan elke kant.
3. Giet intussen de champignons af. Verwarm 1 eetlepel zonnebloemolie in een hapjespan, voeg de uitgelekte champignons toe en bak ze 5 tot 6 minuten, regelmatig roeren.
4. Verwijder de korst van de camembert en snij 4 dikke plakken van de kaas, even groot als de kalkoenlapjes (daarvoor gebruik je ongeveer de helft van de camembert). Leg de kaas op de lichtjes afgekoelde kalkoenlapjes, kruid met een snufje peper en rol de kaas in de kalkoen. Steek een houten prikker in de rolletjes zodat die niet loskomen.
5. Leg de rolletjes op een bord en zet ze 1 minuut in de magnetron.
6. Snij de rest van de camembert in blokjes en voeg die, samen met de light room, bij de champignons. Roer voorzichtig om. Zet het vuur uit zodra de camembertblokjes beginnen te smelten en bestrooi met peterselie. Serveer de kalkoenrolletjes met dit champignonsausje met camembert.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Kalkoenrolletjes met Le Rustique camembert

10 minuten