Bezig met laden
0 recept gevonden
Er zijn geen resultaten gevonden voor uw zoekopdracht. Hieronder staan onze beste recepten
Paturain Borrel
Jean De Loynes een aperitief Economisch Ingrediënten- Een pot Paturain
- Seizoensgroenten: wortel, pastinaak of zoete aardappelen
- Broodstengels
- Blini’s
- Gerookte zalm
- Takjes bieslook
- Suggestie: olijven, uitjes, augurken, gedroogd fruit
Paturain Borrel
30 min minutenBlini’s met groentepickles en plantaardige spread
Jean De Loynes een aperitief Economisch Ingrediënten- 100 % plantaardige Paturain 50 g
- Blini’s 10
- Wortel 0,33
- Rode ui 0,33
- Verse citroentijm 1 sneetjes
- Wijnazijn 5 eetlepels
2. Snijd de wortel in juliennereepjes en de ui in dunne plakjes.
3. Doe de wortel, ui, azijn en 2 el water in een steelpan.
4. Laat opwarmen. Zet het vuur uit zodra het water begint te koken en laat 20 minuten marineren in de hete azijn.
5. Giet de groenten af.
6. Verwarm de blini's in een pan met antiaanbaklaag.
7. Smeer Paturain op de blini's.
8. Verdeel de pickles over de Paturain. Werk af met tijm.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Blini’s met groentepickles en plantaardige spread
max 10 tot 30 min minutenPizza bianca met rucola en groentespread
Jean De Loynes een hoofdgerecht Ingrediënten- Paturain 100 % plantaardig 60 g
- Gemarineerde artisjokken 247 g
- Pizzadeeg 150 g
- Mozzarella 100 g
- Bloem 1 handvol (15g)
- Olijfolie 1 scheutje (15g)
- Pijnboompitten 1 handvol (12g)
- Rucola 1 handvol (10g)
- Kappers met steeltje 8
- Peper 1 draai van de molen (3g)
2. Rol het pizzadeeg met een beetje bloem uit tot een cirkel met behulp van een deegroller.
3. Laat de artisjokken uitlekken.
4. Verdeel de mozzarella, artisjokken en pijnboompitten over het deeg.
5. Bak 12 minuten in de oven.
6. Haal uit de oven en schik de 100% plantaardige spread in 8 kleine hoopjes op de pizza, samen met de rucola en de kappertjes.
7. Besprenkel met wat olijfolie en kruid met peper.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Pizza bianca met rucola en groentespread
max 10 tot 30 min minutenEenvoudige risotto met Paturain Cuisine en paddenstoelen
admin een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten- Paddenstoelen (naar keuze) 500 g
- Sjalot 1 grote
- Knoflook 1 teentje
- Platte peterselie 6 takjes
- Citroen 0.5
- Hazelnoten 2 eetlepels
- Risottorijst (arborio of carnaroli) 300 g
- Droge witte wijn 20 cl
- Olijfolie 4 eetlepels
- Kippenbouillonblokjes, vetvrij 2
- Peper en zout
2. Maak ondertussen de paddenstoelen schoon en snijd ze in stukjes of reepjes. Bak ze op een hoog vuur in een grote braadpan met 2 eetlepels olijfolie en een scheutje citroensap. Kruid met peper en zout en voeg de gehakte peterselie toe zodra ze goudbruin kleuren.
3. Voeg de Paturain Cuisine toe aan de pan met de rijst, neem ze van het vuur en zet het deksel erop. Laat 2 min rusten. Goed omroeren en op smaak brengen.
4. Serveer de risotto in diepe borden en schik de paddenstoelen erop, samen met de grof gehakte hazelnoten. Tast meteen toe: een risotto mag niet te lang blijven staan!
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)