Kaas op de boterham!

Roggebrood met Passendale®, tomatencompote en knoflookmayonaise

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 stuk(s)
  • 100 gram
  • 1 potje(s)
  • 1 eetlepel(s)
  • 3 eetlepel(s)
  • 1 stuk(s)
  • 4 plakje(s)
  • 2 teentje(s)
  • 150 gram

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

  1. Voor de tomatencompote: snijd de geconfijte tomaten in stukjes en meng ze met de fijngesnipperde sjalot en de olijfolie. Breng op smaak met rode wijnazijn, peper en zout.
  2. Voor de knoflookmayonaise: breng de teentjes knoflook aan de kook en verfris ze meteen met koud water. Herhaal dit nog twee keer, dus drie keer in totaal. Mix de teentjes door de mayonaise.
  3. Beleg een sneetje roggebrood met Passendale® kaas, enkele blaadjes spinazie, een lepel tomatencompote en werk af met de knoflookmayonaise.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *