Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Rolletjes van parmaham en Paturain, met korstje van pijnboompitten

Rolletjes van parmaham en Paturain, met korstje van pijnboompitten

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Economisch
Type:
een aperitief

Ingrediënten

4 personen
  • Paturain Knoflook en Fijne Kruiden

    500 g
  • Parmaham

    8 sneetjes
  • Pijnboompitten

    80 g

Voorbereiding

1) Schik de sneetjes parmaham zodat ze elkaar lichtjes overlappen.
2) Spreid 400g Paturain Knoflook en Fijne Kruiden erover uit, en maak vervolgens stevig aangedrukte rollen.
3) Rooster de pijnboompitten gedurende 3 minuten in een pan.
4) Laat ze afkoelen en mix ze.
6) Smeer de rest van de Paturain Knoflook en Fijne Kruiden over de rol, rol deze door het pijnboompitpoeder en snij de rol in schijfjes.

A la une