Aperitiefideetjes

Runderrolletje met Pavé à la Leffe® Bruin, mosterddip

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 200 g
  • 2
  • 1
  • 0.5 eetlepel
  • 1 eetlepel
  • 2 eetlepels
  • 0.5 dl
  • 0.5 meespuntje
  • 0.5 teelepel

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Dit recept is de creatie van foodblogster Myriam Minne (Hap & Tap).

Voor de runderrolletjes:
1) Snijd de Pavé à la Leffe<sup>&reg;</sup> Bruin, de pijpajuin en wortel in julienne (dunne staafjes) van 7 cm.
2) Stop de rosbief even in de diepvries om het snijden te vergemakkelijken.
3) Snijd dunne plakjes van de rosbief en kruid met peper, zeezout en bestrijk met mosterd en suiker. Leg ze op het werkblad en beleg met de julienne Pavé à la Leffe<sup>&reg;</sup> Bruin, wortel, pijpajuin.
4) Rol de plakjes strak op en snijd ze in twee of drie.

Voor de mosterddip:
1) Meng de honing met mosterd, kurkuma, limoensap en mespunt komijnzaadpoeder.
2) Kruid goed met peper en zeezout en monteer met arachideolie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *