Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Snelle kaasfondue met stokbrood en Bressot Kruiden

Snelle kaasfondue met stokbrood en Bressot Kruiden

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • Bressot smakelijk eten! Kruiden

    2 kuipje(s)
  • Fonduekaas (per persoon)

    100 gr.
  • Wijn

    1 dl.
  • Mogelijke garnituren: krieltjes met schil, cherrytomaatjes, champignons, nachochips, stokbrood en notenbrood

Voorbereiding

  1. Verwarm de witte wijn in een kookpan en los er Bressot in op.
  2. Verwarm maar laat niet koken.
  3. Giet de mix van witte wijn en Bressot bij de kaasfondue in de fonduepan en houdt warm met een waxinelichtje.
  4. Serveer alle garnituren in kleine schaaltjes.
  5. Iedereen prikt zelf zijn favoriete ingrediënt en doopt die in de fondue.

A la une