Aperitiefideetjes

Tapassnack van champignons uit de oven en Bressot® Kruiden

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kuipje(s)
  • 250 gr.
  • 1 st.

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

  1. Borstel de champignons schoon met een champignonborsteltje of gebruik hiervoor een droge doek.
  2. Verwijder de voet van de champignons en leg met de opening naar boven in een ingevette ovenvaste schaal.
  3. Bestrooi de binnenzijde met een beetje peper en zout en besprenkel met een paar druppels sherry.
  4. Vul de champignons met een beetje prei en vul verder af met Bressot®. Dit gaat het makkelijkst door de champignon in je hand te nemen en vervolgens Bressot® met een lepeltje aan te brengen.
  5. Bestrooi met een beetje paprikapoeder en plaats in de voorverwarmde oven.
  6. Bak ze in ongeveer 10 minuten goudbruin.
  7. Serveer warm, samen met diverse andere tapas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *