Kaas op de boterham!

Toastbrood met Passendale®, pancetta en kwartelei

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 stuk(s)
  • 200 gram
  • 4 plakje(s)
  • 1 stuk(s)
  • 1 stuk(s)
  • 4 stuk(s)

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

  1. Bak de pancetta in een antiaanbakpan of onder de grill op bakpapier. Snijd de rode ui in ringen. Snijd 4 dikke sneden van het toastbrood en laat onder de grill toasten. Kruid met peper en zout.
  2. Bak de kwarteleitjes.
  3. Leg de gebakken pancetta op de toast en leg hierop een plakje Passendale® Classic.
  4. Plaats even onder de grill tot de kaas lichtjes begint te smelten. Leg het gebakken kwarteleitje erop met enkele ringen rode ui en een beetje tuinkers.
  5. Werk af met een beetje ketchup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *