Kaas op de boterham!

Boerenbrood met tartiflette (Franse specialiteit)

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 4 stuk(s)
  • 200 gram
  • 4 plak(ken)
  • 2 deciliter(s)
  • 1 blokje(s)
  • 1 takje(s)
  • 1 stuk(s)
  • 50 gram
  • 12 fijne plak(ken)

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

  1. Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in schijfjes van 1 cm dik. Schil en hak de sjalot fijn.
  2. Smelt de boter in een pan en voeg de sjalot toe. Wanneer de sjalot glazig gebakken is, voeg de aardappelen en de rozemarijn toe samen met de witte wijn en het verkruimelde bouillonblokje. Laat dit op een gemiddeld vuurtje stoven tot de aardappelen de witte wijn opgenomen hebben.
  3. Rooster de sneetjes brood en beleg ze met de ham, de aardappelen en de Passendale® kaas.
  4. Plaats de belegde sneetjes brood in een warme oven (220°C) tot de kaas begint te smelten (gedurende 2 tot 3 min.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *