Recepten voor elke smaak!

Tortellini met walnoot-paprikasaus en Paturain® Cuisine

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kuipje
  • 500 g
  • 90 g
  • 1 teentje
  • 100 g
  • 100 g
  • 100 g

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

  1.  Kook de tortellini volgens de instructies op de verpakking, laat ze uitlekken in een zeef en houd ze warm.
  2. Hak de walnoten grof en bak ze in een pan zonder vet gedurende ongeveer 2 minuten.
  3. Pel knoflook en druk door een pers. Snijd de paprika’s in twee, verwijder het zaad, was en snijd in kleine blokjes.
  4. Stoof de walnoten, knoflook, paprika’s in een grote pan in een beetje olie. Voeg de Paturain® Cuisine toe en verwarm ongeveer 3 minuten op laag vuur terwijl je roert.
  5. Voeg de warme tortellini toe en roer de saus erdoor. Breng op smaak met peper en zout en serveer.

Tip: Enkele takken van rucola geven het recept een scherp nootachtige toets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *