Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Zalmrolletjes met Paturain Light

Zalmrolletjes met Paturain Light

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een aperitief

Ingrediënten

4 personen
  • Paturain Knoflook en Fijne Kruiden Light

    165 g
  • Fijne gerookte zalm

    6 plakje(s)
  • Wortels

    450 g
  • Pijnboompitjes

    1 eetl.
  • Sinaasappelsap

    3 eetl.
  • Balsamico azijn

    1 Dessertlepel(s)
  • Olijfolie

    2 eetl.
  • Peper

Voorbereiding

Smeer een laagje Paturain op de plakjes gerookte zalm en maak er rolletjes van. Leg ze in de ijskast. Schil de wortels, rasp ze en doe ze in een saladekom. Meng in een kommetje het sinaasappelsap, de olijfolie, de balsamico azijn en een eetlepel warm water. Verdeel de dressing over de wortels. Doe de pijnboompitjes in een pan zonder boter en gril ze lichtjes. Neem de zalmrolletjes uit de ijskast en snijd ze in 2. Verdeel de wortelsalade over de 4 borden en verdeel de pitjes over de zalmrolletjes. Et voilà, bon appétit!

A la une