Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Mini-sandwiches van aardappelen met Chaumes en Grisonvlees

Mini-sandwiches van aardappelen met Chaumes en Grisonvlees

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een aperitief

Ingrediënten

4 personen
  • Chaumes

    150 g
  • aardappelen

    4
  • Grisonvlees

    12 kleine sneden
  • Peper

Voorbereiding

Kook de aardappelen in de schil gaar op een manier naar keuze. Laat ze even afkoelen.
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180 °C.
 
Snij de Chaumes in kleine, dikke plakken. Snij de aardappelen in schijven van ongeveer ½ cm. Leg op de helft van de aardappelschijven eerst een dubbelgevouwen sneetje Grisonvlees, dan een plak Chaumes en eindig met een aardappelschijf.
 
Hou de gemaakte sandwiches samen met een tandenstoker.
 
Zet ze op de met bakpapier beklede ovenplaat.
Kruid met peper en laat 5 minuten in de oven smelten.
 
Serveer warm als aperitiefhapje of als voorgerecht met een salade en augurken.

A la une