Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Trio van smeerpasta met St Môret

Trio van smeerpasta met St Môret

Een gezond en snel gemaakt aperitiefhapje. Je gasten zullen smullen!

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Type:
een begeleiding

Ingrediënten

4 personen
  • Smeerpasta van wortel, komijn, citroen en St Môret

  • St Môret Bio

    40 g
  • worrtelen

    300 g
  • citroensap

    1 eetlepel (5g)
  • komijn

    ½ theelepel (2g)
  • Smeerpasta van broccoli, cashewnoten en St Môret

  • St Môret Bio

    40 g
  • broccoli

    300 g
  • cashewnoten

    50 g
  • Smeerpasta van rode biet en St Môret

  • St Môret Bio

    80 g
  • gekookte rode biet

    250 g
  • knoflook

    2 teentjes (10g)

Voorbereiding

Smeerpasta van wortel, komijn, citroen en St Môret

  1. Schil de wortelen en snij ze in schijfjes.
  2. Kook de wortelen 10 minuten in kokend water.
  3. Giet af, laat afkoelen en prak met een vork.
  4. Doe er de St Môret®, de komijn en het citroensap bij.

Smeerpasta van broccoli, cashewnoten en St Môret

  1. Kook de broccoli 5 minuten in kokend water.
  2. Giet goed af en laat afkoelen.
  3. Doe de broccoli, de cashewnoten en de St Môret in een keukenrobot en mix.

Smeerpasta van rode biet en St Môret

  1. Pel de teentjes knoflook en verwijder de groene kiem.
  2. Mix de rode biet met de St Môret en de knoflook.”

A la une